EiendomsMegler 1 Modum

Velkommen til EiendomsMegler 1 Modum - vi har meget god lokalkunnskap og omsetter alle typer eiendommer: eneboliger, leiligheter, borettslag, fritidseiendommer, tomter og nybygg i hele Midtfylket. Vi har også stor kjennskap til hyttemarkedet og er en av de ledende meglerne i området Norefjell, Tempelseter, Haglebu og Reinsjøfjell. Vi kjenner dette markedet meget godt og sammen med vår lange erfaring kan vi tilby personlig service, attraktiv og lokalt tilpasset meglertjeneste!

I tillegg til våre meglerkontorer har vi en stor serviceavdeling med egen oppgjørsavdeling og en meglerstøtteavdeling som står klare for å bistå våre meglere og deg som kunde.

Ta kontakt med oss for en trygg bolighandel!

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Vikersundgata 29

Vis i kart
location_onVår postadresse

Vikersundgata 29

3370 VIKERSUND

Snakk med våre meglere ved avdeling Modum

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge avdeling Modum kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.