Oliver Pettersen

eiendomsmeglerfullmektig ved EiendomsMegler 1 Oslo Økern

Bilde av Oliver Pettersen

Kort om meg

Jeg er en engasjert og løsningsorientert megler som har jobbet i bransjen siden 2020. Jeg brenner for faget og har en klar ambisjon om å gi mine kunder pålitelig rådgivning og den beste kundeopplevelsen i alle ledd.

For å lykkes håndterer jeg kundene mine på en trygg og god måte ved tett dialog gjennom hele salgsprosessen. For at du skal føle deg ivaretatt fokuserer jeg på kvalitet, samt det å legge en god strategi for boligsalget ditt. Du vil oppleve at jeg jobber hardt, og med stor entusiasme for at nettopp din bolig skal oppnå best mulig salgspris, uavhengig av markedssituasjon.

Ved å bruke en løsningsorientert og aktiv megler som følger opp interessentene gjennom hele prosessen og gir deg god rådgivning, vil du oppleve den store forskjellen på sluttsummen.

Ved å velge meg som megler får du en trygg, enkel og profesjonell prosess. Jeg gir alltid det lille ekstra, og forplikter meg til å yte mitt beste i forbindelse med ditt boligsalg. Dette har ført til mange gode anbefalinger, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg håper du blir min neste!