Arsalan Syed

avdelingsleder/eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Oslo Syd

Bilde av Arsalan Syed

Kort om meg

Er du klar for å selge din bolig? Jeg har lokal ekspertise og dokumentert fartstid i bransjen. Med min erfaring, kan jeg tilby deg en unik kombinasjon av markedskunnskap og gode kundeopplevelser!

Jeg flyttet til Søndre Nordstrand i 2005 og bor her fremdeles. I løpet av min tid her i området, har jeg tilegnet meg et solid nettverk og god kunnskap om boligmarkedet. Jeg lever av fornøyde kunder, og for meg er det derfor viktig å skape gode relasjoner, og følge opp nettverket mitt kontinuerlig. På den måten oppnår jeg også et godt salg for deg!

EiendomsMegler 1 selger flest boliger i Norge, og vi scorer høyt på kundetilfredshet i Oslo og Akershus år etter år. Denne tryggheten kommer godt med når vi sammen skal jobbe for å sikre best mulig pris for boligen din. Jeg er her for å veilede og betrygge deg gjennom hele prosessen. Ønsket mitt om at du skal føle deg ivaretatt og trygg. Dette er like viktig for meg, uansett om du er ny eller erfaren på boligmarkedet.

Ta kontakt med meg i dag for å planlegge salg eller kjøp av bolig. Jeg forplikter meg til å sikre deg en trygg, enkel og vellykket bolighandel!