Områdespesialistene sikrer deg best mulig pris for din bolig

Den som jakter drømmeboligen er ofte villig til å by mer. Vi vet hvem som har tapt budrunder i ditt område. Målet er at du skal få best mulig pris, det er det det handler om.

Når det kommer til å selge bolig, er det én ting som virkelig kan gjøre en forskjell: lokalkunnskap. Ramya Nadesapuran, områdespesialist på Moholt og Granåslia, forstår dette bedre enn de fleste. Hun deler sin innsikt om hvorfor det å være en områdespesialist er avgjørende for både selgere og kjøpere.

– Gjennom tre år har jeg bygget opp en omfattende forståelse for disse områdene. Fra små detaljer om de konkrete nabolagene, til den generelle markedsutviklingen.

Områdene har mange kvaliteter: En flott aktivitet her er å ta en joggetur opp Bekkevolldalen, forbi Voll gård og videre til Estenstadmarka. Mange tror ikke at slike flotte turområder finnes så sentralt, men de er tilgjengelige året rundt, forteller en engasjert Ramya.

Les mer om områdespesialistene

Alle områdespesialister jobber for å gi deg den beste prisen på din bolig.
Du finner områdespesialister i hele Trondheim

bilde av sitat-forfatter, Ramya Nadesapuran, områdespesialist og eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Valentinlyst.

Sitat start,  Det er en kjempestor fordel å kjenne området man selger i. Man har god oversikt over priser på boliger, kjøperne som er på utkikk og fordelene med å bosette seg i akkurat dette området.
- Ramya Nadesapuran, områdespesialist og eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Valentinlyst

Skreddersydd rådgivning

Ramya forklarer hvordan hennes lokalkunnskap kommer til nytte for både selgere og kjøpere:

– Jeg kan tilby skreddersydd rådgivning basert på min kunnskap om nabolaget. Enten det er å sette riktig pris ved salg eller å bidra til å finne drømmeboligen for kjøpere, er min kjennskap til området avgjørende.

Men hva skiller egentlig en områdespesialist som Ramya fra andre meglere?

– For meg handler det om tillit og dedikasjon, sier hun. – Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg ivaretatt gjennom hele prosessen. Det å ha tillit til meg som megler er avgjørende for en vellykket bolighandel.

Det er viktig at de som er på boligjakt blir trygg på boligen og området.

– Jeg kan selge inn området på en helt annen måte enn de som ikke er like godt kjent. Jeg jobber svært aktivt med å flytte på tidligere visningsdeltagere som har vært på tilsvarende boliger. Dette har jeg mulighet til på grunn av områdespesialiseringen, at jeg selger hovedsakelig i dette området. Folk som bor her fra før trives godt og flytter også gjerne internt.

Grunnlaget for å sette riktig pris

– Det å være til stede i boligmarkedet over tid gir meg et solid grunnlag for å sette riktig pris. En megler som ikke er kjent med området, vil ikke nødvendigvis ha de samme forutsetningene. Som områdespesialist vet vi nøyaktig hva potensielle boligkjøpere er villige til å by og hva som er en fornuftig pris i markedet.

En nøye balansert prisstrategi er avgjørende. Ramya forklarer:

– For lav prisantydning kan tiltrekke seg mange på visning, men resultere i en avslutning som ikke oppfyller dine forventninger. På den andre siden kan en for høy pris føre til lav interesse og tvil om boligens verdi. I tillegg kan det føre til at kjøpere begynner å lete etter feil og mangler.

Ved å treffe med riktig prisstrategi, øker antall interesserte på visning, og flere ser verdien i boligen. Verdien er at du oppnår den beste prisen for boligen din, avslutter Ramya.

Finn din områdespesialist