Verdifull lokalkunnskap for både kjøper og selger

Når det kommer til salg av eiendom, er det mer enn bare informasjon om boligen som spiller en rolle. En områdespesialist bringer med seg verdifull lokalkunnskap og erfaring som kan gjøre en betydelig forskjell for både selgere og kjøpere.

Sitat start,  9/10 boliger jeg selger er på Ranheim eller Charlottenlund

Frank Robert Bae, eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Grilstad, har 14 års erfaring med å betjene kunder på Trondheims østkant. Fra hans tidlige dager på kontoret på Lade til hans nåværende plassering på Grilstad, har han opparbeidet seg en unik forståelse av området.

Når vi stiller Frank Robert spørsmålet om hva som gjør at han kjenner området godt, svarer han kort og kontant: 

– Kontinuitet. 

Å ha jobbet så lenge i samme område har gitt ham inngående kunnskap om alt fra lokale turstier til transportmuligheter og nærliggende skoler.

Fordel for selger og kjøper

- Det å være en områdespesialist gjør meg først og fremst trygg. Det å ikke nøle på en visning, når det kommer spørsmål om naboene, om nærskolene eller hvor lang tid man bruker på sykkel til midtbyen gir en ro som smitter.

For Frank Robert handler det altså om å skape trygghet og tillit hos både selgere og kjøpere. Hans dype forståelse av området gjør at han kan svare på spørsmål umiddelbart og gi råd som er skreddersydd til kundenes behov.

– Både selger og potensielle kjøpere merker det godt. Jeg får en umiddelbar tillit når jeg kan svare på spørsmål på strak arm og gi tydelige råd.

Dette skaper en god følelse som reflekteres i kundenes opplevelse av visninger og salgsprosessen generelt.

Hva er det beste med Ranheim og Charlottenlund?

– Er du et vår- og sommermenneske er dette bydelen for deg.

Løvetannen blomstrer tidlig i de fjordnære områdene, men de har også mye mer å by på, kan Frank Robert fortelle. Skolene har god kvalitet og høy trivsel, det er kort vei til shopping, både på Lade, Midtbyen, også går det raskt å kjøre E6 til Tiller også. 

– For pendlerne er det også et pluss med kort og rask vei til Værnes. 

bilde av sitat-forfatter, Frank Robert Bae, områdespesialist og eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Grilstad.

Sitat start,   I god tid før annonseringen kan jeg begynne jobben med å få tak i interessenter. Ringer opp de som tapte budrunden hos naboen.
- Frank Robert Bae, områdespesialist og eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Grilstad

Les mer om områdespesialistene

Alle områdespesialister sitter på verdifull lokalkunnskap.
Du finner områdespesialister i hele Trondheim

Tidlig interesse gir flere salg

Som områdespesialist selger man de fleste boligene innenfor et begrenset område. Det gjør at man ikke bare kjenner området og prisutviklingen godt, men man møter også på de samme interessentene på flere visninger.

- Når en bolig er solgt sitter jeg ofte igjen med flere interessenter som tapte budrunden. Disse er jo kjempeinteresserte i lignende boliger i samme område.

Ved å kontakte tidligere interessenter og gi dem tips og informasjon om kommende oppføringer, skaper han en vinn-vinn-situasjon for både kjøpere og selgere.

Gjennom å konsentrere seg om et spesifikt område, kan Frank identifisere potensielle kjøpere tidlig og gi dem den nødvendige informasjonen for å hjelpe dem med å ta en informert beslutning. Dette resulterer ofte i raskere salg og økt tilfredshet hos alle parter involvert.

– Dette hadde ikke vært mulig om jeg ikke solgte så mange boliger i et så tett område som jeg gjør.

Finn din områdespesialist