Respons - Digital boligannonsering

Vi finner potensielle boligkjøpere til akkurat din bolig

Respons digital annonsering på desktop og mobil

Skal du selge boligen din?

Da er det viktig å være synlig for potensielle kjøpere som er på boligjakt. For å sikre synlighet i markedet anbefaler vi deg å markedsføre boligen din i flere digitale kanaler, i tillegg til FINN.no. Slik vises boligen din til enda flere potensielle kjøpere, som sikrer deg et godt salg.

Hva er Respons?

Respons er vår digitale annonsepakke. Vi skreddersyr annonser rettet mot kjøpere som er interessert i din type bolig, fra du bestemmer deg for å selge og helt til boligen er solgt.

 

Annonseringen følger fire trinn i tråd med boligens salgsreise: kommer for salg, visning, visning i dag og budrundeannonse. Dette gjør at vi treffer boligkjøpere steg for steg og annonsene vil til enhver tid være relevante for de som er på jakt etter din bolig.

 

Med den digitale annonsepakken vår Respons får vi flere på visning, som igjen sikrer en best mulig pris på din bolig.

Målrettet annonsering

Annonsene vil vises i de største nettavisene og lokalavisene der du bor, i tillegg til sosiale medier som Facebook og Instagram. De annonseplasseringene som gjør det best vil bli prioritert, slik at vi hele tiden bruker annonsebudsjettet der hvor responsen er best. Vi målretter mot nye interessenter og til de som har vist interesse, eksempelvis via FINN.no eller som har vært direkte inne på våre boligsider. Dette betyr at du, ved hjelp av digital boligannonsering, hele tiden er sikret målrettet og treffsikker annonsering.

Rapport - følg med på resultater underveis

  • Hvor mange som har sett annonsen
  • Hvor mange har klikket på annonsen
  • Hvor mange har meldt interesse
  • Hvilken fase annonseringen er i

Pris

Totalpris for markedsføring av din bolig koster fra 13.900 kr. Den består av vår digitale annonsepakke Respons, i tillegg til annonsering i boligavisen via Adresseavisen og FINN.no. Vi tilpasser markedsføringspakken ut i fra behov og boligens størrelse, takst og beliggenhet. En skreddersydd annonsepakke utgjør et bra utgangspunkt for et godt boligsalg!

 

Selge din bolig med Respons?

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best.

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.