Skal du selge din studentbolig?

Nå har vi tilbud til alle studenter som skal selge bolig i Midt-Norge.

  • Gode forberedelser er alfa omega for et godt boligsalg. Vi dekker derfor stylist og foto. Inntil en verdi av kr. 7000.
  • Ønsker du heller å få fratrekk på totalkostnaden? Da trekker vi fra kr. 7000.*
  • Overlat salget til oss - så kan du konsentrere deg om innspurten på studiet. Tilbudet varer t.o.m. 15. juli.

Klar for å selge din bolig?

Våre meglere kjenner området du bor i. Vi har nyttig lokalkunnskap og vet hvem som er på utkikk etter din bolig. Som områdespesialister har vi solgt mange boliger i ditt område og vi vet derfor hva boligen din er verdt.

Dette gir oss det beste utgangspunktet til å nå ut til kjøpere som allerede har vist interesse for boliger i ditt nærområde.

Det er smart å velge en områdespesialist fra EiendomsMegler 1 når du skal selge boligen din.

  • Områdespesialisten har kunnskap og erfaring som sikrer rett strategi og prisantydning.
  • Områdespesialisten har bredt nettverk som sørger for riktige kjøpere på visning.
  • Områdespesialisten sikrer en ryddig prosess og best mulig pris for din bolig.
EiendomsMegler 1 Midt-Norge Lena Børmark

Fyll ut kontaktskjema og få studenttilbud

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

* Inngå salgsavtale innen 15. juli 2022 og få studenttilbud. Vi dekker stylist og foto inntil en verdi av kroner 7000, eller et fratrekk på kroner 7000 fra totalkostnaden. Det eneste du forplikter deg til er å igangsette salgsarbeid inkl. markedsføring i løpet av 2022. Kostnader ved salgsoppdrag: Provisjon (1%-3,5% avhengig av boligtype), tilretteleggingshonorar 15.000,-, markedsføring fra 10.900,-, visningshonorar 1.990,-, utleggsgebyr (avhengig av boligtype), registersøk 1.250,-, oppgjørsgebyr 4.900,-, tinglysningsgebyr 585,-/480,-, kommunale gebyrer (avhengig av boligtype) og eventuelle kostnader til forretningsfører, takstmann, fotograf og eierskifteforsikring.