Skal du selge din studentbolig?

Ta kontakt med oss nå og få en ting mindre å bekymre deg for i innspurten av studiene.

  • Start salgsprosessen tidlig og øk sjansen for å lykkes med boligsalget.
  • Få hjelp og veiledning av våre meglere gjennom hele prosessen.
  • La oss ta oss av boligsalget – så kan du konsentrere deg om andre ting.

Tidlig planlegging kan lønne seg

Kommende studenter begynner gjerne å lete etter bolig i god tid før studiestart. Det kan lønne seg for deg å starte prosessen tidlig dersom du uansett har planer om å selge. Ved å starte planleggingen allerede nå kan du fokusere på studiene – og overlate jobben til oss. Det betyr at du slipper å ta hensyn til stylist, fotograf og bygningssakkyndig under eksamensperioden, og du får god tid til å forberede salget. Det å starte prosessen nå betyr ikke at du må legge ut boligen for salg umiddelbart. Basert på vår kunnskap om markedet finner vi sammen med deg det beste tidspunktet for å legge boligen ut for salg.

Bruk en områdespesialist

Våre meglere er godt kjent i området du bor i. Med verdifull lokalkunnskap og god kjennskap til hvem som er på utkikk etter bolig, vil våre lokalkjente meglere ha et godt utgangspunkt for å selge din bolig. Som områdespesialister har vi solgt mange boliger i ditt nærområde og vi har derfor et godt grunnlag for å sette riktig pris på din bolig.

  • Kunnskap og erfaring som sikrer rett strategi og prisantydning.
  • Bredt nettverk i nærområdet som sørger for riktige kjøpere på visning.
  • En ryddig prosess som sikrer best mulig pris for din bolig.

Kontaktskjema

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.