EiendomsMegler 1 Bodø

Velkommen til Bodøs største og mestselgende eiendomsmegler. Ingen kjenner boligmarkedet i Bodø bedre. Våre meglere kjenner ditt nærområde og tar i bruk viktig lokalkunnskap for å hjelpe deg med salg av bolig til best mulig pris. Du kan være trygg på at vi kjenner trender og tendenser i Bodø og vet hvem som er på utkikk etter akkurat din bolig. I Bodø har vi tre kontor, Bodø Sentrum, Stormen og Storgata. Ta kontakt med våre meglere for en uforpliktende prat om å selge eller kjøpe bolig i og rundt Bodø! Velkommen til en trygg bolighandel.

Det skal føles trygt å kjøpe og selge bolig

Vi vet at trygghet er viktig når man skal kjøpe og selge eiendom. Derfor får du som kunde en rekke fordeler som skaper forutsigbarhet, trygghet og smidighet for både kjøper og selger.

Ingen regning før salg

Vi legger ut for alle kostnader inntil boligen er solgt

Markedsføring med Effekt®

Målrettet digital annonsering i unikt samarbeid med Finn.no

Videovisning av bolig

Gå på visning når og fra hvor det passer

Klar for å komme i gang?

Vi hjelper deg hele veien og sørger for at du føler deg ivaretatt gjennom alle stegene. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt. Enkelt, greit og uforpliktende.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

Følg oss på sosiale medier