Vil du jobbe i EiendomsMegler 1 Nord-Norge?

EiendomsMegler 1 Nord-Norge er landsdelens ledende meglerforetak. Vår visjon er å være den mest foretrukne eiendomsmegleren. Vi er nærmere 100 ansatte fordelt på 23 avdelinger fra Brønnøysund i sør til Kirkenes i nord. Vi er stolt av at vi i vårt nedslagsfelt har den høyeste markedsandelen.

  • checkFaglig- og personlig utvikling
  • checkEn kultur preget av høyt prestasjons- og kvalitetsnivå
  • checkTrivelig og inspirerende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer

Møt våre ansatte

Vi er opptatt av lokal forankring og nærhet til kundene våre. Engasjerte ansatte over hele Nord-Norge gjør dette mulig. Det finnes muligheter i hele regionen da vi har kontorer fra Brønnøysund i sør til Kirkenes i nord. Jobbmulighetene er mange og varierte. Hos oss finner du eiendomsmeglere, saksbehandlere, rådgivere, fagansvarlige, jurister og administrasjonsmedarbeidere, for å nevne noen. Stillingene vi har i EiendomsMegler 1 er forskjellige, men felles for dem alle er at her jobber du aldri alene, for det er sammen vi får ting til å skje!

Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Studerer du eiendomsmegling?

EiendomsMegler 1 Nord-Norge har et solid traineeprogram for deg som ønsker å jobbe parallelt med studiene. På den måten vil du være godt rustet for å megle når studiene er ferdige. Som trainee hos oss får du praktisk erfaring ved å jobbe tett sammen med erfarne meglere, hvor godt oppfølging under hele forløpet er en selvfølge. Du vil få delta på flere samlinger med praktisk opplæring og kursing, samtidig som vi legger til rette for at du skal lykkes med studiene. Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med vår salgssjef: Andreas Opshaug