Det er lett å bli boligkoko

Derfor loser vi deg trygt gjennom hele boligsalget

Det er mye å tenke på når du skal selge. Sammen tar vi valgene som gir deg høyest pris for boligen din.

Boligkoko [bo:`li ko `ko]: En forbigående psykisk og fysisk tilstand av lett galskap og redusert evne til å fungere i hverdagen. Rammer mennesker i alle aldre når man selger boligen sin.

Det lønner seg å være i trygge hender

Som markedsleder kjenner vi boligmarkedet akkurat der du skal selge. Derfor vet vi også hvilken prisantydning vi til enhver tid bør sette; er den for lav, kan budrunden starte og ende under markedspris. Setter vi den for høyt, blir det færre på visning og i budrunden. Hver dag møter vi nye boligkjøpere, som forteller hva de er ute etter, og hva som utgjør en forskjell. All denne lokalkunnskapen er viktig for deg som boligselger, og gjør at vi oppnår høyest mulig pris for boligen din.

Hvordan velge eiendomsmegler?

Det er fort gjort å velge megleren med lavest provisjon. Samtidig er det mye som påvirker salgsprisen, og hvor fornøyd du blir med prosessen som helhet. Bruk derfor litt tid på å finne den beste megleren til akkurat ditt boligsalg. Vi gir deg våre tips om hva du bør du se etter når du skal velge megler.

Blitt boligkoko?

Boligkoko kan ramme selv de mest rasjonelle av oss. Dette er tegnene du må se etter :-)

Har du fått troen på at dyre, kjedelige designleker fører til høyere pris på boligen din? Vær obs!

Har du vurdert å gå på egen visning for å late som du er interessert kjøper, i håp om å drive opp prisen? Du er ikke alene ...

Når du våkner midt på natta før visning og bestemmer deg for å klippe hekken. Til naboen. Da snakker vi Boligkoko i full blomst.