Sjø, by eller land?

Selger 42 kjekke boligprosjekter på Nord-Jæren

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil
 

Vil du bo i en splitter ny leilighet, rekkehus eller enebolig? EiendomsMegler 1 Nybygg selger prosjekter over hele regionen og har kjekke boliger enten du vil bo urbant, landlig eller nær sjøen.

Selv om bruktmarkedet raskt våknet etter nedstengingen i mars i fjor, tok det noe lenger tid å få fart på nybygg. Utover høsten gikk salget bedre, og nå gleder meglerne seg til å ta fatt på et nytt år. Over hele Nord-Jæren skal nye byggetrinn i gang, nye prosjekter lanseres og nye salgstrinn startes i
allerede populære prosjekter. Her er en kort oppsummering fra nybyggkontorene.

EIENDOMSMEGLER 1 JÆRMEGLEREN NYBYGGMEGLERE: 3

 

– Totalt var 2020 et godt år for EiendomsMegler 1 Jærmegleren, men bruktmarkedet gikk litt tregt. Nå har tilbudet redusert seg litt, derfor regner vi med at 2021 blir enda bedre totalt, sier regionsjef Bård Birkeland. Det er først og fremst eiendomsmeglerne Siv M. Jåtten Westergård og Randi Tveit som selger nybygg i de tre jærkommunene Klepp, Time og Hå. Jåtten Westergård er spent på året som kommer.

– Vi har flere spennende prosjekter i salg, og en del nytt er på vei inn. I både Klepp, Time, Hå, Sandnes og Gjesdal har vi eneboliger, rekkehus og små leiligheter, samt større leilighetsprosjekt i Soleglad på Tjøtta og Trelasttunet på Nærbø. Det blir en spennende vår med mange kjekke nybyggboliger på Jæren.

EIENDOMSMEGLER 1 SANDNES NYBYGGMEGLERE: 2

 

Lite kan måle seg med det tilbudet som sandnesbuen har på nybygg akkurat nå. Det bygges mye over hele kommunen, og her er det noe for de som vil bo sentralt i byen, ved sjøen eller tilbaketrukket ute i bydelene.

– Markedet er der, kjøperne er der og alt ligger til rette for et veldig spennende år, sier Jan Einar Thesen, regionsjef i Sandnes og megler på nybygg sammen med Hege K. Dahl. – I Sandnes er vi i en litt spesiell situasjon, fordi det er veldig mye nytt til salgs. Det betyr også at kjøperne har mye å velge i og kan gjøre gode kjøp akkurat nå. Nye eneboliger og rekkehus selger svært godt, mens leilighetene tar noe lenger tid. De fleste prosjektene i Sandnes selger godt i perioden rundt lansering. Etterhvert har salget roet seg litt ned.

– Vi har mange prosjekter i byen og selger litt i alle sammen. Fordelen med å ha så mye til salgs, er at alle vil finne noe som passer. Noen boliger har utsikt, noen ligger i sentrum, noen ligger mer landlig til, noen er store og noen er små. Behovene våre er forskjellige, sier han og fortsetter: – Selv om vi ikke kan ha visninger akkurat nå, tar vi gjerne en-til-en -møter, på Teams eller telefon. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi gå gjennom prosjektene sammen.

EIENDOMSMEGLER 1 FORUS NYBYGG ANTALL MEGLERE: 3

 

– Kort oppsummert var første halvår 2020 tungt. Det kom seg fra juli, og utover og høsten var helt ok. På kjøpersiden så vi at ungdommene kom først og at de litt voksnere fulgte etter. Lav boligrente, lite reising til utlandet og mindre forbruk Over hele Nord-Jæren skal nye byggetrinn i gang, nye prosjekter lanseres og nye salgstrinn startes i allerede populære prosjekter. gjorde nok at unge kjøpere kom på banen. Vi så også at foreldrene var med og ville hjelpe økonomisk, forteller avdelingsleder Leiv Inge Stokka på Forus.

Forus nybygg selger kun nye prosjekter og har boliger fra Sandnes til Randaberg. I tillegg til Stokka, er både Olav Kristensen og Espen Grastveit faste meglere på nybyggkontoret.

– Vi har stor tro på det nye året. Boligsalget er på vei opp, og vi har interessante prosjekter til salgs. Både Ragbakken, Paradis brygge og Madla er svært populært. I tillegg har vi et prosjekt på Klepp, Orstadhagene, som selger veldig godt. Generelt ser vi at rundt 90 prosent av kjøperne på nybygg er folk som har en tilknytning til området fra før.

EIENDOMSMEGLER 1 FINANSPARKEN NYBYGGMEGLER: 1

 

– Det siste halvåret har vi hatt god aktivitet i alle Stavangerprosjektene våre, forteller eiendomsmegler Jeanette Tunge i Finansparken Stavanger. 

– Det er et godt utvalg av spennende prosjekter i Stavanger. I Paradis Brygge selger vi jevnt og trutt, Paradis Stasjon nærmer seg salgsstart med flere solgt allerede, det er vedtatt byggestart på Klinken på Vestre Platå, Rosenkrantz kommer for salg på Våland og Lervig Brygge har et godt utvalg av både rekkehus og leiligheter.

Ta kontakt for visning når det passer deg!

Samarbeider tett med utbyggerne

 

EiendomsMegler 1 Nybygg samarbeider tett med flere av utbyggerne i regionen. For daglig leder Frank Skjæveland i Masiv Eiendom er det trygt og godt å ha meglerne med på laget. – Vi har samarbeidet med EiendomsMegler 1 i mange år og er veldig fornøyde. Mange av meglerne har lang erfaring og en enorm kunnskap om markedet. De kan også områdene veldig godt. I tillegg er de mer fleksible enn oss, har stor bredde i salgskanalene, når ut til veldig mange og har SR-Bank i ryggen med bankkundene som mulige kjøpere. Også Favoritthus er svært fornøyd med meglerne. Utbyggeren bruker EiendomsMegler 1 i alle prosjektene og har i over fem år jobbet nært med meglerne i salgene.

– Det jeg liker aller best er at de har sterke meninger. Det har vi også, derfor finner vi alltid gode løsninger. Tidligere jobbet vi med meglere som sa ja til alt vi tenkte. Her møter vi motstand. Meglerne har solid kompetanse og lang erfaring og er tydelige på hva de tror vil fungere best, sier daglig leder i Favoritthus, Fridtjov Middelthon.

På jakt etter ny bolig?

Disse avdelingene har egne meglere for nybygg!