Asbjørn Gjerde

avdelingsleder/ eiendomsmegler MNEF ved EiendomsMegler 1 Oslo Bøler

Bilde av Asbjørn Gjerde

Kort om meg

Jeg har jobbet i Eiendomsmegler1 siden 2011 og har solgt flere hundre boliger. Å selge bolig er en viktig avgjørelse i manges liv. Valg av riktig megler er noe av det første å vurdere i prosessen
.
Når er riktig tidspunkt å selge? Hva bør prisantydningen være? Hvilke markedsføringskanaler er mest effektive? Lønner det seg å pusse opp før boligsalget? Hva med boligstyling?

Det kan være mange spørsmål du lurer på. En god dialog og ærlige tilbakemeldinger er ofte nøkkelen til suksess.

Jeg er opptatt av å ivareta dine interesser gjennom hele prosessen, gi deg gode råd og den nødvendige tryggheten når du skal selge. Sammen oppnår vi det beste salget ved å presentere boligen på en god måte.

Jeg er en person med et sterkt konkurranseinstinkt, høy arbeidsmoral og et stort nettverk. EiendomsMegler 1 er landets største eiendomsmegler-foretak. Vi som jobber her, er derfor i kontakt med flere boligsøkere enn noen andre meglere. Gjennom samarbeid med FINN eiendom benytter vi boligsøkerregisteret som gjør flere mulige kjøpere oppmerksomme på nettopp din bolig - og flere interessenter kan bidra til en høyere pris.

Som medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund(MNEF), er jeg forpliktet til å følge bransjens strenge regler, samt holde et sterkt fokus på etikk.

Ønsker du en uforpliktende verdivurdering eller tilbud på boligsalg? Ta gjerne kontakt! Jeg gleder meg til å høre fra deg.