Bilde fra området

EiendomsMegler 1 Eiker

Velkommen til EiendomsMegler 1 Eiker - vi har lang og bred erfaring når det kommer til boligsalg i Eikerbygdene. Vi besitter solid lokalkunnskap og høy faglig kompetanse. Hos oss omsettes alle typer eiendommer; eneboliger, leiligheter, fritidseiendommer, tomter og nybygg.

Vi er samlokalisert med SpareBank 1 Sørøst-Norge og kan tilby deg et komplett tilbud innen eiendomsmegling, bank og forsikring. Benytt en lokalkjent megler som kjenner ditt nabolag - du finner oss i våre flotte lokaler i Hokksund sentrum.

I tillegg til våre meglerkontorer har vi en stor serviceavdeling med egen oppgjørsavdeling og en meglerstøtteavdeling som står klare for å bistå våre meglere og deg som kunde.

Ta kontakt med oss for en trygg bolighandel.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Stasjonsgata 61

3300 HOKKSUND

Vis i kart
location_onVår postadresse

Postboks 13

3301 HOKKSUND

Snakk med våre meglere ved avdeling Eiker

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.