Gro Anita Nøkland

Eiendomsmegler MNEF ved EiendomsMegler 1 Jærmegleren Bryne

Bilde av Gro Anita Nøkland

Kort om meg

Kunnskap om det lokale boligmarkedet er viktig for å gjøre en god jobb i vår bransje. Siden vi har eget kontor i dette området, har jeg opparbeidet meg inngående kjennskap om ditt nærområde.

For meg er god kommunikasjon viktig og avgjørende for at vi skal få en god salgsprosess. Hver dag ønsker jeg å gjøre mitt ytterste for at du som kunde skal få den beste kundeopplevelsen.

Mitt hovedområde er Jæren, men etter flere år i bransjen har jeg også erfaring fra andre nærliggende områder. Velger du meg, vil du få en person som tilgjengelig og som står på for å gi det lille ekstra. Jeg vet hvem som er på jakt etter bolig i ditt nabolag.

For å lykkes i dagens marked er god oppfølging og samspill mellom selger og megler helt avgjørende. Der har jeg satt meg som mål at jeg skal være blant de aller beste.

Å lede prosessen frem mot et salg er en stor og viktig oppgave. Å selge bolig er en livshendelse, og det skal gjøres skikkelig. Derfor går jeg løs på oppgaven med ydmykhet og respekt.

Selv om det er jeg som skal gjøre jobben, er jeg heldigvis ikke alene. Med tillegg av solid erfaring og kompetanse fra mitt team, sikrer vi en trygg og god prosess. Vi har stort fagmiljø å spille på.

Dette får vi til sammen!