Bilde fra området

Eiendomsmegler 1 Ringebu

Velkommen til Norges nest eldste eiendomsmegler. Ingen mennesker eller boligsalg er like, og det er heller ikke meglerne våre. Det er mennesket som gjør den store forskjellen, og hos Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal får du meglere som passer dine preferanser og din eiendom. Boligsalg er noe de fleste bare gjør noen få ganger i løpet av livet, og det er mange følelser og store beløp involvert. Det tar vi på alvor. Derfor behandler vi alle våre kunder som vår førsteprioritet. Vårt kontor på Ringebu dekker kommunene Ringebu og Sør-Fron. Våre meglere har svært god kunnskap om sitt lokalmarked. Vi er tilgjengelige, tilstede og skaper tillit i møte med våre kunder.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Hanstadgata 5

2630 RINGEBU

Vis i kart
location_onVår postadresse

Hanstadgata 5

2630 RINGEBU

Snakk med våre meglere ved avdeling Ringebu

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.