Gå til innholdet

Hjelp til boligutleie i Midt-Norge

Ønsker du profesjonell hjelp med utleie av bolig? Overlat jobben til oss. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne en leietaker vi anbefaler, og å være tilstede under overtakelsen. Resten ordner vi.

utleiemegler og leietaker i dialog rundt møtebord. Smiler. Foto

En trygghet ved utleie av bolig

  • Husleie på konto til rett tid. Vi forskutterer husleien inntil to måneder, på den måten slipper du å bekymre deg for manglende innbetaling.
  • Vi sjekker leietakerens referanser og betalingsevne. Slik er du sikret at du får den riktige leietakeren.
  • Skulle uhell skje, dekker utleieforsikringen skader opptil 500 000 kroner.
Snakk med oss om boligutleie
Kvinne gir mann et nøkkelknippe. Rødt hus i bakgrunnnen. Bilde.

Enkelt å leie ut

En kompetent og trygg utleiemegler er nøkkelen for deg som ønsker profesjonell hjelp med utleie av bolig. Vi sørger for annonsering av boligen din, organiserer visninger for deg og anbefaler leietaker etter grundig bakgrunnssjekk. Når leietakeren er på plass, sørger vi for at leieforholdet går på skinner, med rette sømmer og juridisk sikkerhet. Vi tar dialogen med leietaker – og holder deg oppdatert underveis.

Bankkontor

Ekstra sikkerhet

Valg av riktig leietaker er viktig for et trygt utleieforhold. Derfor må leietaker stille med sikkerhet tilsvarende tre måneders husleie som depositum eller leiegaranti. Dersom uhell skulle skje, er du som kunde dekket av utleieforsikringen som dekker skader opptil 500 000 kroner.

Visning i nabolag

Hva koster det?

Du betaler cirka én månedsleie i oppstartskostnad, deretter en løpende forvaltningskostnad på cirka 10 % av månedsleien. Vi vurderer hver utleiebolig individuelt, og det er viktig for oss å finne den riktige leieprisen sammen med deg som utleier. Se fullstendig prisliste her.

Landskap

Vi hjelper deg

Våre spesialister på utleiemegling, Glenn Andre Skjærvik og Thomas Kvalvik, hjelper deg med å leie ut boligen din.


Snakk med oss om boligutleie.

To menn ser i kamera, boligblokk i bakgrunnen. Bilde.

Vurderer du å leie ut? Bestill gratis leieprisvurdering her, så kontakter vi deg for en prat.

Hva er egentlig utleiemegling?

Se privatøkonom i SpareBank 1 SMN, Eldar Rønning, snakke med utleiespesialisten Glenn om hvordan utleiemegling fungerer.