Gå til innholdet

Hjelp til boligutleie

Har du dårlig erfaring med utleie av bolig? Eller strekker ikke tiden til? Overlat utleieboligen din til oss. Alt du trenger å gjøre, er å godkjenne en leietaker vi anbefaler og være tilstede under overtakelsen.
Resten ordner vi.

Husleie på konto til rett tid

Du slipper å bekymre deg for å få inn husleien til riktig tid. Dersom leietaker er forsinket med innbetaling, forskutterer vi likevel husleie inntil 2 måneder. Med vår utleieforsikring er du totalt sikret for husleie inntil 6 måneder.

De beste leietakerne

Du får de beste leietakerne siden vi sjekker referanser, og at de kan betale for seg.

Utleieforsikring & tilstandsprotokoll

Du får en ferdig tilstandsrapport for boligen både ved inn- og utflytting, så det ikke blir uenighet om tilstanden på boligen ved tilbakelevering. Alle kunder får også en utleieforsikring som dekker skader inntil 500 000 kroner, og tapt husleie i inntil 6 måneder.

Enkelt å leie ut

En kompetent og trygg utleiemegler kan være nøkkelen for deg som ønsker oppfølging, rådgivning og hjelp med utleie av bolig. Vi sørger for profesjonell annonsering av boligen din, organiserer visninger for deg og anbefaler leietaker(e) etter grundig referanse- og kredittsjekk.

 

Med andre ord får du hele leieforholdet lagt i fanget, med rette sømmer og juridisk sikkerhet. For mens utleierelasjonen er mellom deg og leietaker, er det vi som sørger for at forholdet skal gå på skinner. Du trenger ikke utveksle et eneste ord med leietakeren, om du ikke vil. Vi tar dialogen – og holder deg oppdatert. ​

Vi hjelper deg

Våre spesialister på utleiemegling Glenn Andre Skjærvik og Thomas Kvalvik hjelper deg med alt rundt utleie av boligen din.​


Kontakt Glenn og Thomas

Vurderer du å leie ut? Fyll ut skjema, så kontakter vi deg for en prat

Ekstra sikkerhet med bruk av en utleiemegler

Valg av riktig leietaker legger grunnlaget for at leieforholdet skal forløpe trygt og enkelt. Vi krever at leietaker stiller med sikkerhet tilsvarende minimum 3 måneders husleie gjennom depositum eller leiegaranti. Som kunde er du også dekket av utleieforsikring – som dekker skader inntil kr 500 000 – om leietaker skulle være uheldig å ødelegge noe.

Hva er egentlig utleiemegling?

Privatøkonom Eldar Rønning i SpareBank 1 SMN tar en prat med vår spesialist på utleiemegling.