Hjelp til utleie av bolig i Trondheim og Midt-Norge

Ønsker du profesjonell hjelp til utleie av bolig? Overlat jobben til oss. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne en leietaker vi anbefaler, og å være tilstede under overtakelsen. Resten ordner vi.

  • hakeAlltid husleie på konto til rett tid.
  • hakeVi sjekker leietakerens referanser og betalingsevne.
  • hakeUtleieforsikring som dekker skader opptil 500 000 kroner.
utleiemegler og leietaker i dialog rundt møtebord. Smiler. Foto

Utleiemegling - en trygghet ved boligutleie

Enkelt å leie ut

En kompetent og trygg utleiemegler er nøkkelen for deg som ønsker profesjonell hjelp med utleie i Trondheim og Midt-Norge. Vi sørger for annonsering av boligen din, organiserer visninger og anbefaler leietaker etter en grundig bakgrunnssjekk. Når leietakeren er på plass, sørger vi for at leieforholdet går på skinner, med rette sømmer og juridisk sikkerhet. Vi tar dialogen med leietaker og holder deg oppdatert underveis. Se våre tips til deg som leier ut.

Bankkontor

Ekstra sikkerhet

Valg av riktig leietaker er viktig for et trygt utleieforhold. Derfor må leietaker stille med sikkerhet tilsvarende tre måneders husleie som depositum eller leiegaranti. Dersom uhell skulle skje, er du som kunde dekket av Utleieforsikring som dekker skader opptil 500 000 kroner.

Visning i nabolag

Hva koster det?

Du betaler cirka én månedsleie i oppstartskostnad, deretter en løpende forvaltningskostnad på cirka 10 % av månedsleien. Vi vurderer hver utleiebolig individuelt, og det er viktig for oss å finne den riktige leieprisen sammen med deg som utleier. Se fullstendig prisliste her.

Landskap

Vurderer du å leie ut bolig? Få en gratis og uforpliktende leieprisvurdering