Hva er boligkoko?[bo:`li ko `ko]

Boligkoko er en forbigående psykisk og fysisk tilstand av lett galskap og redusert evne til å fungere i hverdagen. Og rammer mennesker i alle aldre når de selger boligen sin.

Du kan bli koko av å selge bolig

De aller fleste av oss selger ikke boligen vår veldig ofte. Kanskje du fikk en verdivurdering som viser at leiligheten har stått mer eller mindre på stedet hvil – der forsvant de tiltenkte 500.000,- i ren fortjeneste tenker du. Eller fikserer du på de to TG2 feilene som kom i tilstandsrapporten? Hva som vil skje om ingen byr? Om det ikke kommer noen på visning? Ja, det er lett å bli stresset, usikker og litt koko av hele greien.

Typiske situasjoner av boligkoko:

  • Familier som bytter ut vanlige barneleker med Lucie Kaas og Kaj Bojesen.
  • Boligselger kjøper inn 15 lime til den ene fruktskåla de fikk av tante Ingrid i 2008, innser at den rumpevasen kanskje ikke var så veldig morsom allikevel, og handler likeså godt inn en Monstera-plante til hvert rom.
  • Visningen blir overfylt av personer som har ganske inngående kjennskap til boligen, kanskje fordi de allerede bor der?
Kvinne står i stue, snakker med person med ryggen til kamera. Foto

EiendomsMegler 1 kurerer boligkoko

I EiendomsMegler 1 møter vi på tilfeller av boligkoko hver eneste dag. Heldigvis har vi også opparbeidet nok erfaring til å hjelpe deg å unngå det. Kaffe kan kurere gruff. EiendomsMegler 1 kurerer boligkoko. Få kjenner markedet bedre, og vet hvilke grep som skal til for at boligsalget går så smidig, vellykket og trygt som mulig. EiendomsMegler 1 selger boliger over hele Norge, i storbyer, småstrøk og bygder.

Unngå å bli boligkoko.

Vi loser deg trygt gjennom hele prosessen og hjelper med de valgene som gjør at du får best pris for boligen din.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.