Hvorfor bruke en områdespesialist?

Skal du selge bolig? Oppskriften på et vellykket boligsalg får du ved å bruke en lokalkjent megler. Her er tre grunner til å velge en områdespesialist

Publisert 27. mars 2023. Sist redigert 21. desember 2023

1. Verdifull lokalkunnskap

Som områdespesialister har vi opparbeidet oss en unik og verdifull lokalkunnskap, som kommer deg til gode når du skal selge bolig. Det betyr at vi blant annet har god kunnskap om nærområde der du bor med alt fra butikker, kollektivtrafikk og oppvekstmiljø til idrett og kulturtilbud. Vi er også godt kjent i nabolaget, har en god relasjon til de som bor der og kjennskap til de som ønsker å etablere seg i området. 

2. Vårt nettverk er din fordel

Med lokal tilstedeværelse har vi over tid opparbeidet oss et bredt nettverk av potensielle kjøpere. Vi kjenner til de som har vist interesse for tidligere boliger og de som er på boligjakt i området. Dette gir et oss godt utgangspunkt for salget av din bolig. Og ikke minst, det sørger for at de riktige kjøperne kommer på visning!

3. Erfaring sikrer best mulig pris

Med flere boligsalg og solid erfaring fra ditt nærområde har vi gode forutsetninger for å få best mulig pris på din bolig. Benytter du en områdespesialist kan du være trygg på at vi sikrer riktig strategi og prisantydning, som vekker interesse hos de rette kjøperne. Vi vet hvem som har tapt budrunder på lignende boliger i samme område, og hvem som er villig til å by på din bolig. Din bolig er noen andres drømmehjem og vi jobber alltid for at din bolig skal bli solgt til best mulig pris.

Del: