Områdespesialist Christian hjelper deg med å få best mulig pris på boligen din

– Å selge den største verdien mange av oss har gjør meg stolt og ydmyk. Min oppgave er å sikre en god bolighandel for kjøper og selger, forteller områdespesialist Christian.

Publisert 30. mars 2023. Sist redigert 26. juni 2023

Det er et stort ansvar å selge bolig. Tillit, kjemi og trygghet mellom megler og selger er viktige kriterier for å lykkes. Ved å bruke en områdespesialist som kjenner markedet er du i gode hender. Vi tok en nærmere prat med Christian for å høre mer om jobben som områdespesialist på Hallset. 

 

Hva er fordelen ved å bruke deg som områdespesialist på Hallset? 

– Å kjenne området godt gir erfaring og trygghet som jeg tar med meg inn i boligsalget. Som født og oppvokst på Hallset har jeg en sterk tilknytning til området og Byåsen. Jeg vet hvordan det er å vokse opp her. Selv har jeg vært elev på Hallset barneskole, Selsbakk ungdomsskole og Byåsen videregående. I 13 år spilte jeg fotball på National - det lokale fotballaget. Jeg har trent fotball på sletta og lekt mellom blokkene. Som barn og ungdom har du alt du trenger på Hallset.

– Gleden var stor når jeg fikk mulighet til å begynne som trainee i EiendomsMegler 1, avdeling Byåsen i 2012. Med snart 10 års erfaring med salg av bolig har jeg opparbeidet meg tillit og kjennskap hos de som bor her. Enkelte av boligene har jeg solgt både to og tre ganger, så jeg kjenner igjen både de som skal selge og selve boligen. Det har vært spennende å få være med på boligreisen når flere av kundene har gått fra ett-roms til tre-roms, og videre over til hus. Det sier noe om tilliten jeg har opparbeidet meg og det er nok den største fordelen ved å bruke meg som områdespesialist. Jeg har lokalkunnskap og kjenner til en god andel av de som er på boligjakt. 

Christian Furuhaug Aa

Hvor godt kjenner du til markedet og boligene på Hallset?

– Det å kjenne markedet gjør at jeg vet hvem som er på jakt etter bolig. På Hallset og Byåsen har jeg et bredt nettverk, som stadig blir større i møte med kjøpere og selgere. I tillegg til nettverk og lokalkunnskap, har jeg god kunnskap om både borettslag og boligene på Hallset. Det gjør meg i stand til å kunne gi tips og råd til de som er på visning, om alt fra bærevegger til mulige kjøkkenløsninger. 

 

Hvilke forutsetninger har du for å sette riktig pris på boligen? 

– Tilstedeværelse i boligmarkedet over tid gir et godt grunnlag for å sette riktig pris, og en megler som ikke kjenner området vil ikke nødvendigvis ha de samme forutsetningene. Som områdespesialister vet vi hva potensielle boligkjøpere er villig til å by og hva som er ansett som en fornuftig pris i markedet.

– For lav prisantydning kan lokke folk på visning men resultere i en sluttsom som du kanskje ikke ønsker. Med for høy pris risikere du lav interesse og spørsmål om den er priset for høyt. I tillegg til at man begynner å lete etter feil og mangler. Når jeg treffer med riktig prisstrategi så kommer det flere på visning og det er flere som tenker at denne boligen gir valuta for pengene. Konklusjonen er at du får best mulig pris for boligen ved at vi treffer med riktig pris i markedet, avslutter Christian. 

Bli kontaktet av en områdespesialist

Våre områdespesialister har verdifull lokalkunnskap der du er, og hjelper deg gjerne med ditt boligsalg.

Del: