Kim Thu

Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Oslo Bøler

Bilde av Kim Thu

Kort om meg

Jeg er en dedikert eiendomsmegler med lang erfaring i bransjen. Min målsetning er å gjøre din eiendomstransaksjon til en trygg, enkel og vellykket opplevelse. Med 18 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en solid forståelse for markedet som kommer deg til gode som selger. Mitt mål er å dele denne erfaringen med deg for å sikre at akkurat din salgsprosess blir en suksess.

Jeg tror på verdien av god rådgivning og tett oppfølging. Gjennom årene har jeg hjulpet utallige kunder med å komme trygt i mål. Min tilnærming er preget av profesjonalitet, ærlighet og oppriktig engasjement for å gi deg best mulig resultat.

Å selge bolig kan være komplekst, men det trenger ikke å være komplisert. Jeg legger vekt på å skape en trygg og enkel prosess for mine kunder.
Bydel Østensjø er ikke bare et sted for meg, det er mitt ekspertiseområde. Som din lokale eiendomsmegler, har jeg en unik forståelse for nabolaget og dets spesielle egenskaper som kommer deg som selger til gode i form av gode salgspriser.

Jeg er stolt av min evne til å oppnå gode priser for mine kunder. Gjennom grundig og målrettet markedsføring jobber jeg hardt for å sikre at ditt valg av meg som megler gir deg maksimal avkastning i form av salgssum og en enkel og trygg prosess.

La meg være din guide gjennom eiendomsreisen. Med min erfaring, rådgivning, forhandlingsevner og dedikasjon står jeg klar til å hjelpe deg. Ta kontakt for en trygg, enkel og vellykket salgsprosess!