Trine Rønning Brekke

Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Haugesund

Bilde av Trine Rønning Brekke

Kort om meg

Å velge en eiendomsmegler med lokal kjennskap, er viktig for å gjøre en god jobb i vår bransje.
Jeg er selv født og oppvokst på Haugalandet, og kjenner både byen, gatene og mange av de som er på jakt etter ny bolig. Denne lokale kjennskapen skal alltid komme deg til gode, når du skal inn i prosessen med å selge ditt hjem.

I 2018 ble jeg ferdig utdannet fra Handelshøyskolen BI, og begynte deretter i jobben hos EiendomsMegler 1 Haugesund samme år. Siden den tid har jeg vært så heldig å få jobbe med svært mange givende oppdrag – fra Tittelsnes i nord, til Bokn i sør.

Grundighet, trygghet, tilgjengelighet, imøtekommenhet og tett oppfølging er fem spesielt viktige faktorer jeg tilbyr – uansett oppdrag. Å selge bolig er tross alt en stor livshendelse, som alltid skal gjøres ordentlig. Å presentere boligen på best mulig måte, og å gå løs på hvert eneste oppdrag med ydmykhet, respekt og nøysomhet, anser jeg som en selvfølge.

Selv om det er jeg som skal gjøre jobben, er jeg heldigvis ikke alene. Med tillegg av solid erfaring og kompetanse fra mitt team, sikrer vi en trygg og god prosess. Vi har et stort fagmiljø å spille på.

Dette får vi til sammen!