Christoffer Hatlem

Eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Kristiansand Skippergata

Bilde av Christoffer Hatlem

Kort om meg

For å lykkes med boligsalg i dagens marked er det noen helt klare suksessfaktorer som gjelder: Lokal kunnskap, tett oppfølging og tilgjengelighet, målrettet markedsføring og stort engasjement.
Hos meg får du dette - og enda mer.

Jeg har jobbet hos EiendomsMegler1 Kristiansand siden 2015 og har god kunnskap om lokalmiljøet. Høy faglig kvalitet er viktig for meg, og jeg har god kjennskap til alle sider ved et boligsalg. Velger du meg, så velger du trygt - og kan være sikker på at prosessen er i gode hender.

Selv om det er jeg som skal gjøre jobben, er jeg heldigvis ikke alene. Med tillegg av solid erfaring og kompetanse fra mitt team, sikrer vi en trygg og god prosess. Vi har stort fagmiljø å spille på.

Jeg har stort personlig engasjement og jobber strukturert og målrettet. Jeg vet at tett oppfølging er viktig - derfor følges alle mine kunder tett opp.

Å lede prosessen frem mot et salg er en stor og viktig oppgave. Å selge bolig er en livshendelse, og det skal gjøres skikkelig. Derfor går jeg løs på oppgaven med ydmykhet og respekt. Hos meg får du den beste oppfølgingen, og et stort personlig engasjement.