Bilde fra området

Eiendomsmegler 1 Vinstra

Velkommen til Norges nest eldste eiendomsmegler. Ingen mennesker eller boligsalg er like, og det er heller ikke meglerne våre. Det er mennesket som gjør den store forskjellen, og hos Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal får du meglere som passer dine preferanser og din eiendom. Boligsalg er noe de fleste bare gjør noen få ganger i løpet av livet, og det er mange følelser og store beløp involvert. Det tar vi på alvor. Derfor behandler vi alle våre kunder som vår førsteprioritet. Vårt kontor på Vinstra dekker kommunene Sør-Fron og Nord-Fron. Våre meglere har svært god kunnskap om sitt lokalmarked. Vi er tilgjengelige, tilstede og skaper tillit i møte med våre kunder.

Kontakt oss

Vår besøksadresse

Nedregate 69, 2640 Vinstra

Vår postadresse

Nedregate 69

2640 VINSTRA

Snakk med våre meglere ved avdeling Vinstra

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Lillehammer Gudbrandsdal avdeling Vinstra kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.