To boligkjøpere som står utenfor et hus

4853

boliger til salgs

Skal du kjøpe bolig?

Akkurat nå finner du 4853 boliger til salgs

Tips til deg som skal kjøpe bolig

1
2
3
4
5
6

Hva er boligen din verdt?

Spør oss, så finner vi en som vil gi deg en idé om pris, som har fersk informasjon om salg i akkurat ditt område og som du kan diskutere dine ønsker med.
To som søker etter lån på data

Sjekk hvor mye du kan låne

Sjekk hva du har råd til å kjøpe og hva lånet koster deg per måned. 

Finn den perfekte boligen

Et hjem som matcher både lommeboka og ønskene du har – hvordan finner du det? Litt hjelp skader ikke. Vi gir deg tipsene du trenger, helt uforpliktende, selvsagt.

Ha is i magen på visning

Det er lett å la seg rive med, men ikke mist hodet. Studer salgsoppgaven fra perm til perm og snakk med megler til du har fått svar på alt du lurer på. Flere råd og tips? 

Ikke by over evne

Før du gir bud, finn ut hvor smertegrensa går, så du ikke byr mer enn du har råd til. Les deg også opp på dette med budrunde på forhånd. Den er nervepirrende nok, om du ikke også skal være usikker på hvordan prosessen foregår.

Budet akseptert – boligen er din

Jippiii – du vant! Da gjenstår bare det formelle som å signere kontrakter og overføre kjøpesum. Alt det hjelper vi deg med, selvfølgelig.


Start med en verdivurdering

Vi kjenner nærområdet ditt og kan gi deg en riktig pris - så vet du hva du har å rutte med før du går på visning.

Bestill verdivurdering

Finn en megler nær deg

Vi har lokalkjente meglere over hele landet.

Kjøpe eller selge bolig?

Da sitter du sikkert på noen spørsmål, spesielt hvis det er første gang. Her får du svar – helt gratis. 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer, postnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig meglerkontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 

Se flere boliger

Ukens boligkjøpertips
P-rom, BRA og BTA? Du er ikke den eneste som går i surr. Bli litt klokere, sjekk hva alle boligbegrepene betyr. Ta en titt i boligordboka.