Jente med lekehus

Å selge med en god magefølelse

Når du skal selge kan det være lurt å velge en solid megler. En som er lokalkjent i nærområdet ditt – og som kjenner de kjøperne som er på utkikk etter akkurat en bolig som din. 


Verdivurdering

Skal du selge må du først finne ut hva boligen din er verdt. Våre lokale meglere har erfaringen som kan gjøre deg trygg på at vi setter riktig pris.

Bestill verdivurdering

Boligsalget steg for steg

1
2
3
4
5
6
7

Verdivurdering

Du skal selge, men for hvor mye? En verdivurdering gir deg en idé om hva du kan få igjen når du selger. Spør du oss, fikser vi verdivurderingen – helt uforpliktende. 

Rapport om boligens tilstand

Når du selger, må du opplyse interesserte om hvilken stand eiendommen faktisk er i. En takstmann kan hjelpe deg med å utarbeide en tilstandsrapport. Denne, sammen med den offentlige og kommunale informasjonen vi henter inn for deg, gir kjøperen all info som trengs.

Synlig med god markedsføring

Det nytter ikke å stole på jungeltelegrafen. Ordet om at boligen din er til salgs må spres via alle relevante kanaler. Om det er Facebook, Google, Finn.no, avisannonser eller noe annet som er det beste valget, hjelper vi deg med å finne ut av.

Den viktige visningen

Visste du at nordmenn i snitt bruker kun 15 minutter på visning? Da gjelder det å overbevise mens de er der. Alle årene vi har holdt på, har lært oss et og annet om hva som virker. Spør oss gjerne om tips til hva som smart å gjøre før og under visning. 

Klar for budrunden

Det er nå det gjelder, hvilken pris vil du få? Her er jobben din veldig enkel: Vær tilgjengelig på telefonen. Megleren din følger opp bud og budgivere, og holder alle oppdatert på det som skjer.

Kontraktsmøte

Før alt er i boks, møtes du, kjøper og megler for å signere kontrakt - og for å bli enige om detaljene rundt oppgjør og overtakelsen. 

Det siste papirarbeidet

Da gjenstår bare det formelle, som å innfri heftelser, tinglyse og utbetale kjøpesummen. Det fikser vi, og sender deg oversikt over oppgjøret.


Bilde for /fileshare/filarkivroot/DAP/Bilde.jpg
Slik finner vi kjøperen til din bolig

Ny, spennende teknologi gjør det mulig for oss å finne kjøperen på bakgrunn av kjøperens adferd på internett. Teknologien gjør oss i stand til å finne ut av hvilket område, prisklasse og størrelse på bolig kjøperen er på jakt etter.

Les mer

Spørsmål om boligsalg?

En lokal megler gir deg svar

Kontakt oss

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer, postnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig meglerkontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 

Finn en megler nær deg


Ukens boligselgertips
Hva skjer egentlig fra du kontakter megler til boligen din er solgt? Vi har laget en fullstendig oversikt. Slik foregår salgsprosessen.